Vårnyheter från Nelson Garden underlättar trädgårdslivet och odling

Odla var du än bor! Det ska vara enkelt att odla vare sig du odlar på en innegård, i en villaträdgård eller på en balkong. Bland årets nyheter från Nelson Garden hittar du produkter som underlättar trädgårdslivet och odlingen.

Att odla i pallkrage är ett smidigt sätt att odla på. Du skapar enkelt en odling i trädgården, innegården, balkongen eller på terrassen. Det är även lätt att utöka odlingen med fler pallkragar och dessutom blir odlingen upphöjd vilket skonar din rygg.

Med en pallkrageodling är möjligheterna oändliga! Bland årets nyheter hittar du underlägg för pallkrage som passar dig som odlar på terrass eller balkong. Samt spaljéer i trä och metall för växter som behöver något att klättra på. Årets nyheter från Nelson Garden gör livet med pallkrage enklare och roligare, helt enkelt.

Bland årets handsknyheter från Nelson Garden finns både handskar som värmer, handskar i bambu, handskar som är tillverkade av återvunna plastflaskor och klassikern Comfort i ny färg. En annan nyhet är att inför våren 2022 kommer det att även lanseras handskar för barn.

källa/ foto: Nelson Garden