Svalt inne i sommar med solskydd från Luxaflex

Skandinaviska hemmiljöer präglas av generösa ljusinsläpp. Under sommaren kan solens starka strålar leda till ökad inomhustemperatur samt bleka möbler och golvytor. Nu presenterar gardin- och solskyddsvarumärket Luxaflex utomhusgardinen Outdoor Screens som effektivt blockerar nittio procent av solens värme.

Utmärkande för alla Luxaflex produkter är att de är skräddarsydda. Den vanligaste väven till Outdoor Screens är en så kallad screenväv som gör att man kan se ut genom fönstren och samtidigt undvika direkt insyn. Det finns även mörkläggande vävar för att får riktigt mörkt i sovrummet under den ljusa sommartiden. Outdoor Screen passar de flesta hus och fönstermodeller.

Även monteringen går att anpassa efter fönster och preferens. Välj att montera utanför fönsterkarmen eller i en nisch, där väven löper uppifrån och ner likt traditionella rullgardiner. Lösningen är helt motordriven där två modeller styrs av en blixtlåsprincip, vilket säkrar ett stilfullt utförande trots skiftande väderlek.

källa/ foto: Luxaflex