”Den strömlinjeformade och avskalade designen gör den enkel att använda”

Nu lanserar Gustavsberg en beröringsfri energieffektiv blandare som varken tummar på komfort eller känsla. Den strömlinjeformade och avskalade designen gör den enkel att använda och underlättar också god hygien och enkel rengöring.

Nya Sensoric 1.0 slösar inte på vatten och energi i onödan. Med optimerat vattenflöde är den nya blandaren från Gustavsberg konstruerad med hänsyn till både plånboken och miljön. Därtill är en beröringsfri blandare, där ingen direktkontakt behövs, ett bra val för bästa möjliga hygien. Med sin skandinaviskt avskalade design är den enkel att förstå. Dessutom kan höjden på Sensoric 1.0 varieras med två olika förhöjningssocklar vilket resulterar i tre olika höjder: 133 mm, 160 mm och 240 mm upp till strålsamlaren. Det gör Sensoric 1.0 anpassningsbar för alla typer av användare.

– Sensoric 1.0 är ett energieffektivt val av blandare som dessutom är konstruerad för att hålla länge och prestera felfritt i privata hem, offentliga toaletter och i vårdmiljöer som har extra höga krav på hygien, säger Anna Marciniak, produktchef, Villeroy & Boch Gustavsberg.

källa/ foto: Villeroy & Boch Gustavsberg