Nu lanserar Demidekk en fasadfärg med supermatt finish

Jotun lanserar nu den supermatta fasadfärgen DEMIDEKK Infinity Pure Matt, som med den banbrytande och patentsökta INFINITY-teknologin har överlägsen kulörhållbarhet och håller längst av alla DEMIDEKKS utomhusfärger. Med DEMIDEKK Infinity Pure Matts kulörhållbarhet och självrengörande effekt håller sig huset vackert i år efter år. DEMIDEKK Infinity Pure Matt är märkt med Svanen.

– 2019 lanserade vi DEMIDEKK Infinity och den har blivit en succé och är den absolut bästa utomhusfärgen vi har utvecklat. Nu lanserar vi en fasadfärg med supermatt finish och samma överlägsna hållbarhet, säger Kristina Tunegård, Brand Manager för DEMIDEKK på Jotun.  

DEMIDEKK Infinity Pure Matt har glans 3 som ger en supermatt finish och ett dämpat, unikt utseende på fasaden. Den supermatta finishen ger mörka kulörer en mättnad och ljusa kulörer en dämpad, mjuk upplevelse.

– En matt fasadfärg reflekterar inte tillbaka ljuset på samma sätt och resultatet blir att du får den bästa och mest ”korrekta” återgivningen av den kulören du har valt, säger Birgit Torkildsby, ny Regional Color Marketing Manager på Jotun.

– Dessutom ger det en härlig möjlighet att verkligen leka med uttrycket på huset, genom att måla de stora väggytorna med supermatt färg i kombination med blankare färg på listerna runt fönster och dörrar, säger hon entusiastiskt.

källa/ foto: Jotun/DEMIDEKK