Vackra tapeter från Happy Homes – ”enklare att kombinera färg och tapet”

Lycke färg är Happy Homes eget prisvärda färgvarumärke och har funnits på marknaden sedan våren 2020. I sortimentet finns färgprodukter både för inomhus- och utomhusmiljöer. Lycke färg erbjuder också många utvalda egna kulörer.

Nu har turen äntligen kommit till tapeter och Lycke har nu breddat sitt sortiment och lanserar 32 gångbara och fina tapetmönster. Här finns något för alla smaker och att tapetsera om behöver inte längre kosta så mycket.

Tapeterna är handplockade och färgsatta av Happy Homes egna färgsättare runt om i hela Sverige. Inte mindre än 24 personer har varit med och valt ut mönster och kulörer. Tonerna i tapeterna är dessutom matchade med Lyckes egna kulörer, vilket gör det ännu enklare för kunderna att kombinera färg och tapet.

Vi ser en enorm styrka i att vår kedja har så många kompetenta och erfarna färgsättare. De är ofta eftertraktade av sina kunder och uppbokade på många inredningsuppdrag i sina hemorter. Därför var det en självklarhet att låta dem välja ut sina egna favoriter och färgsätta dem, säger Ulrika Bergman, produktchef för Lycke tapeter hos Happy Homes.

källa/ foto: Happy Homes