Tapetkollektionen Graceful Stories ger en modern och harmonisk inramning

Mjuka toner. Varma känslor. En lugn stämning som fyller rummet utan att någon säger ett enda ord. Det är väggarnas sätt att tala. I stillhet, som en fond åt det liv som försiggår framför och emellan dem. Så sätter väggarna tonen till rummet. Klä dem med Graceful Stories från Boråstapeter.

Tapetkollektionen Graceful Stories ger en modern och harmonisk inramning till hemmets alla rum. En kollektion som klär väggen i sinnlig närvaro och behagfulla former, inspirerad av naturen och det lugna asiatiska formspråket.

– Kollektionen är skapad till en inredningsstil som bygger på en ny känsla av minimalism som är mjuk, varm och taktil, där man inreder luftigt och levande, med få väl valda inredningsföremål, säger Ulrica Hurtig, Senior Designer Boråstapeter.

Graceful Stories innehåller mjuka mönster i såväl form som färgskala, med toner i champagne, rosa, stålblå, granitgrå och dov jadegrön. Ytor av nästan transparent skimmer samsas med matta, taktila upplevelser. En elegant berättelse som börjar med dig.

Kollektionen består av 32 artiklar och lanseras i slutet av oktober.

källa/ foto: Boråstapeter