Supermatt nyans från Jotun – ”ger ett ännu vackrare och långvarigt resultat ”

JOTUN LADYs snickeri- och lackfärgsserie, LADY Supreme Finish har utvecklats med förbättrade påföringsegenskaper och extrem slitstyrka, som ger ett ännu vackrare och långvarigt resultat än tidigare. I tillägg har JOTUN utvecklat den matta glansgraden och presenterar den absolut mattaste till trä och panel inom JOTUNs sortiment – LADY Supreme Finish Pure Matt. Dessutom är hela serien miljömärkt med Svanen.

– Vi har målat alla detaljer i vårt hem med LADY Supreme Finish snickerifärg. Färgen fungerar utmärkt till olika ytor och detaljer, samt till möbler. I vårt hem har vi mycket trädetaljer och finishen på supermatta LADY Supreme Finish Pure Matt harmonierar väldigt fint med dem, förklarar Jannicke Kråkvik, stylist och scenograf.

Den matta trenden på ytskikt har kommit för att stanna. Alltfler väljer matta glansgrader för att skapa det eleganta, sömlösa och vackra uttrycket som matta färger framhäver. JOTUN har vidareutvecklat sin serie av snickeri- och lackfärg, LADY Supreme Finish, med en ännu mattare glansgrad, LADY Supreme Finish Pure Matt – utan att kompromissa med färgens slitstyrka.

LADY Supreme Finish är en vattenburen oljefärg som är anpassad för snickerier, och den förbättrade formuleringen ger ett ännu vackrare och långvarigt resultat. Färgen är även miljömärkt med Svanen. Utvecklingen av färgserien har resulterat i bättre påföringsegenskaper och utflytning, vilket gör att alla kan få ett vackert resultat – oavsett om det är en nybörjare eller ett proffs som målar.

– Den uppdaterade LADY Supreme Finish-serien är extremt slitstark och kan användas på slitutsatta områden, såsom möbler, dörrar och trappräcken med ett vackert resultat. Serien består av fyra glansgrader, där du kan skapa unika uttryck baserat på dina önskemål. Vill du framhäva detaljerna eller skapa ett enhetligt matt uttryck? Lek med glansgraderna och skapa ett personligt hem, förklarar Anne Favretto, Regional Brand Manager för LADY.

källa/ foto: Jotun/Styling och hem: Kråkvik & D’Orazio