Stort intresse för OBOS nya bostäder vid CV-området

Medlemsägda OBOS påbörjar den 17 maj den första säljetappen av 34 bostäder vid det gamla industriområdet centralverkstaden i Örebro – CV-området. Antalet intresseanmälningar som OBOS hittills tagit emot visar på att intresset för Brf Kolonilotten är mycket stort. Inflyttning för båda etapperna är planerad från hösten 2022.

– Det är en ny och attraktiv stadsdel med lika nära till centrum som till Osets naturreservat, småbåtshamnen och Hjälmaren, så vi förstår att intresset har varit väldigt stort. Det är förstås glädjande och vi hoppas att vi ska kunna ge så många som möjligt sitt förstahandsval. För att öka sina chanser ska man se till att vara OBOS-medlem för att kunna nyttja sin förtur. Var insatt i vad som gäller och ha lånelöftet klart är mitt bästa tips, säger Henrik Wirén, ansvarig projektutvecklare i OBOS Sverige.

Brf Kolonilotten ligger i den nya stadsdelen som växer fram i och runt det gamla industriområdet centralverkstaden, kallat CV-området, i centrala Örebro, och består av totalt 34 bostäder – från lägenheter på 35 kvadratmeter till radhus på 137 kvadratmeter. Säljstart för den första etappen som består av åtta radhus och nio lägenheter sker den 17 maj. Den andra etappen innefattar resterande 17 bostäder och är planerad att säljstarta till hösten 2021.

källa/ foto: Obos