Sofia ställer ut sin konst på Bostad 2021 – tar upp beställningar efter kundens önskemål

Sofia Swartling är konstnär och nu aktuell med en mindre utställningen på mässan Bostad 2021 den 12-13 november på Conventum. – Jag håller på att starta en mer professionell verksamhet och har tidigare haft flera vernissager, berättar Sofia. 


-Varumärket By Swartling tog sig form för två år sedan när mitt estetiska intresse för konst återupptogs efter flera års vilande. I min konst utmanar jag mig själv till att måla och skapa mina egna tavlor där färg och form får tala sitt eget språk. Jag målar abstrakt motiv och även motiv av kvinnokroppen, säger Sofia. 


-Jag säljer tavlor, tar även emot beställningar och målar efter kundens önskemål i färg, motiv och storlek. Jag målar på canvasduk och använder mig av akrylfärg. På Bomässan ställer jag ut och säljer ett antal tavlor och kommer även ta emot beställningar vid efterfrågan.