Smart värme från NIBE är digital och uppkopplad

Med lanseringen av den nyutvecklade S-serien presenterar NIBE Energy Systems sina smartaste värmepumpar någonsin. En ny, uppkopplad och energismart plattform vars datorkraft är tio gånger snabbare än föregångarna, framtidskompatibelt uppkopplad med myUplink och som bjuder på en elegant och tidlös design. Allt enkelt hanterat med smarta appar i uppkopplade enheter och med framtidskompatibel teknik.

-Vår nya tekniska plattform tar kraftfulla steg in i framtidens smarta hem. Genom att para våra redan branschledande och energieffektiva värmepumpar med en helt ny nivå av uppkoppling och kommunikation skapar vi en stark helhet för maximal energieffektivitet och enkelhet, säger Mattias Nilsson, chef för produktutveckling NIBE. 

Nyheterna inom NIBES S-serie finns både på insidan och på utsidan. På utsidan möter en helt ny design ögat med skandinavisk och stilren enkelhet, därtill har S-serien en stor pekskärm med ett intuitivt gränssnitt. Men det är på insidan som de riktigt stora nyheterna finns. Med en helt nyutvecklad programvara och maskinvaruplattform tar NIBEs värmepumpar ett banbrytande steg in i den digitala och uppkopplade framtiden.

NIBE är en av årets utställare på bomässan Bostad 2019 den 9-10 november på Conventum.

källa/ foto: NIBE