Skarpa nyheter och gjutjärn från Cervera

Cervera fortsätter utveckla köksutrustning under det egna varumärket Anders Petter och den populära serien Signerat. Våren 2019 lanseras en gjutjärnsgryta tillsammans med skärbrädor i massiv ek och redskap i lönnträ. Produkterna kompletterar den befintliga serien bestående av stekpannor, kastruller och kökstextilier av högsta kvalitet.

Dessutom lanseras knivserien Gin’iro från Senzo i klassisk japansk design. Samtliga produkter från Anders Petter Signerat och Gin’iro från Senzo säljs exklusivt i Cerveras butiker och online. Kvalitet och design står i fokus när Cervera, Sveriges ledande butikskedja för kök och hem, utökar det populära varumärket Anders Petter och serien Signerat. Matglädje och funktionalitet i vardagen är grunden för hela sortimentet. De nya produkterna är framtagna för att ta hemmakockens matlagning till en ny nivå och samtidigt vara ett hållbart alternativ för den medvetna konsumenten.

Inför hösten lanseras en stilren stekgryta i gjutjärn. Grytan är tillverkad i återvinningsbart material och är inbränd med vegetabilisk olja och är färdig att användas direkt. Gjutjärnsgrytan är fri från farliga ämnen och har en livslängd som varar över generationer. Den har också en unik förmåga att fördela och hålla värmen, en stor fördel vid både snabb stekning på hög värme och långsam tillagning på låg värme. Bland nyheterna i serien Signerat finns även skär-och serveringsbrädor i massiv ek och stilrena redskap i lönnträ.

källa/ foto: Cervera