Signe från Sagaform – ett svenskt original som lyser upp

Det svenska mörkret har inspirerat Sagaform att ta fram en ljusstake som kan ta plats överallt, närsomhelst och året om. En ljusstake som skapar en familjär och välkomnande känsla, och som aldrig blir omodern. Ljusstaken Signe är ett svenskt original som anpassar sig efter sammanhanget och som uppmuntrar oss att vilja samlas, varje dag.

Ett ombonat och välkomnande rum skapas med de små detaljerna. När då ljusstake Signe gör entré, med en klassisk form, nytänkande design och stämningsfull funktion, blir det full pott.

– Ljusstaken Signe är ett nytt samlarobjekt, ett svenskt original som platsar i alla hem. Den är fantastisk som singel, och blir maffigare ju fler man har tillsammans. Den är elegant men ändå modig i sitt uttryck, och otroligt anpassningsbar. Oavsett var den ställs så passar den in, säger Beatrice Lindgren,

Ljusstaken Signe har en böljande design, inspirerad av den nordiska naturen, av havet och blommorna. Uttrycket är skandinaviskt tidlöst och det svenska arvet känns i det massiva materialet som ger en härlig tyngd. Ljusstaken är liten men gedigen, och tar plats utan att ta över. Signe får oss att längta hem.

källa/ foto: Sagaform