Rusta för sol, sommar och värme

Aldrig förr har vi längtat så efter sommar och värme! I mars rullar Rustas sommarsortiment ut i varuhusen. Här finns mängder av nyheter som gör det enkelt att inreda uteplatsen.

Fjolårets sommar på hemmaplan fick många att intressera sig lite extra för trädgård och uteplats. I år tar Rusta fasta på vår längtan efter livet utomhus. Bland nyheterna syns allt från påbyggnadsbara loungegrupper och flexibla matgrupper till glasräcken, grillar, studsmattor, belysning och lösningar för den som vill skapa sitt eget uterum.

Den svarta, stilrena pergolan Rhodos spås bli en riktig favorit för den som vill skapa rumslighet på altanen eller i trädgården.

Allt fler får upp ögonen för Rustas glasräcken och inser hur enkelt och snyggt det är att rama in uteplatsen med hjälp av dessa. I år adderas ytterligare en storlek till det redan breda sortimentet.

Bland utemöblerna toppar loungegrupper fortfarande listan. Nyheten Aten är ett nätt val där soffa, fåtöljer och bord ingår i serien, men även går att köpa i separata delar. Loungemöblerna Lissabon och Amsterdam går att bygga ut i valfri storlek med hjälp av moduler.

Rusta fortsätter att erbjuda ett brett utbud små och stora matbord, där flera av de senare har praktisk iläggsskiva. Bland årets stolar syns flera snygga nyheter, som svarta Valencia i rottinglook. I samma serie hittar vi även relaxstol och bord – perfekta till loungehörnan, precis som hängstolen Sorrento.

Detaljer som förhöjer känslan på uteplatsen finns det gott om. Bland nyheterna syns allt från personliga parasoll och hängmattor till sittdynor och mönstrade kuddar för utomhusbruk. Intresset för odling har exploderat, något som syns i utbudet av krukor och planteringstillbehör. Nytt för i år är även ett bredare sortiment av förvaringslådor.

Låt solcellsbelysning bli pricken över i:et på uteplatsen. Bland Rustas nyheter finns allt från lyktor och figurer till risbollar och slingor. Lika fina tända som släckta.

källa/ foto Rusta