Obos: Säljstart i dag för 49 lägenheter på CV-området

OBOS första projekt, Brf Kolonilotten, i centralverkstaden i Örebro sålde slut rekordsnabbt. Den 8 mars startar försäljningen av ytterligare 49 bostäder i varierande storlek. Redan nu märks ett stort intresse för Brf Fabriken, enligt Emil Kroll, försäljningschef på OBOS Kärnhem.

– Äntligen kan vi välkomna fler boende till populära CV-staden. Vi är stolta över den fina gestaltningen på projektet som på ett modernt sätt speglar industriarkitekturen som finns i området. Här kommer många att trivas, fortsätter Emil Kroll.

Brf Fabriken erbjuder lägenheter i bostadsrättsform med varierande planlösning, varav den minsta är 30 kvadratmetrar och den största 127 kvadratmetrar. OBOS har tagit stor hänsyn till miljön under byggprocessen och hela fastigheten är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad på nivån silver. Samtliga lägenheter har balkong och mellan husen anläggs en skyddad grön innergård. Kör man bil finns 29 parkeringsplatser och 10 laddstolpar för elbilar, men härifrån är det även gång- eller cykelavstånd till Örebro centrum.

– Här finns allt som gör livet bekvämt: skolor, butiker och service. Dessutom är det nära till vackra grönområden som är perfekta för både motion och avkoppling. Det här är en levande stadsdel där kommunen satsar stort de kommande åren, avslutar Emil Kroll.

källa/ foto: Obos