Ny variant av hyllad hylla

Maze Interiors populära hyllsystem Pythagoras, döpt efter den antike matematikern, är en flexibel förvaringsserie som med en och samma konsol kan skapa oändligt antal kombinationer, uttryck och kreativa användningsområden. 

Pythagoras Play som är det senaste tillskottet i förvaringsserien, är en hylla tillverkad i nordisk furu som erbjuder kreativitet på en ny nivå. Hyllan går utmärkt att använda som den är men bjuder också in till att målas efter rummets estetiska karaktär och det uttryck som vill uppnås.

I september lanserades Pythagoras Play internationellt på mässan Maison & Objet i Paris. Nyheten finns i butik från och med mitten av oktober 2019.
Idén och designen bakom det populära designkonceptet är framtagen av ingenjören och formgivaren Gustav Rosén vars tankar om form och funktion är personifierad i hyllsystemet. 

”En speciell egenskap hos Pythagoraskonceptet är att ett oändligt antal kombinationer och utseenden kan skapas med en och samma konsol. Användaren blir kreativt involverad och så att säga kurator över sin egen hyllinstallation. Och möjligheten att skapa en helt individuell, unik och platsanpassad funktionell hyllinstallation är kanske konceptets starkaste egenskap!” säger Gustav Rosén, formgivare Maze Interior.

källa/ foto: Maze Interior