Ny köksserie från Wilfa – i färgen titanium

Nu lanserar Wilfa sin nya köksserie i färgen titanium. Produktserien består av kaffebryggare, blender, vattenkokare och brödrost. Det här är en produktserie som gör att du kan få ett enhetligt kök i balans och harmoni med produkter som kompletterar varandra både visuellt och funktionellt.

Köket är hemmets centrala punkt – här samlas familjen till vardags, här utför vi våra vardagsrutiner och här umgås vi med vänner och ställer till med fest. Därför är det såklart naturligt att vi lägger ett stort fokus på hur köket ska se ut och vilka produkter som ska få ta plats där.

Med lanseringen av de nya köksprodukterna i titanium kommer Wilfa att kunna erbjuda sina kunder produkter som både kompletterar varandra och köket med förstklassig prestanda.

– Vi ser en ökad och stark längtan efter den naturliga och enkla estetiken i dom nordiska hemmen och där kommer Wilfa´s nya köksserie titanium in, säger kategoriansvarig Jens Christian Coward på Wilfa.

Köksserien i titanium består av produkter som både är stilrena, funktionella, smarta och väl genomtänka som gör att det är lätt att lyckas i köket.

– Vi vill göra det enkelt att lyckas med kaffet, smoothien, den varma drycken, det rostade brödet och önskar att våra produkter stolt ska stå framme i köket och ha sin givna plats. Det här är en serie där både estetik, prestanda och funktionalitet möter varandra och flera av produkterna har redan blivit utsedda som testvinnare, fortsätter Jens.

källa/ foto: Wilfa