Nu kommer vackra tillägg till Rörstrands Mon Amie

En avslappnad balkongfrukost blir starten på en oförglömlig dag och en lunch med släkten har aldrig varit enklare. Av Rörstrands serviser lämpar sig Mon Amie allra bäst för sommarens lata dagar då vi tar alla chanser att fira och bryr oss lite extra om varje gäst.

Marianne Westmans koboltblå blommor har varit synonyma med svensk sommar sedan 1952, och i år utökas serien med två efterlängtade nyheter: en äggkopp efter originaldesignen från 50/60-talet, samt en matchande bricka att servera frukosten eller fikat på. De nya tillskotten passar inte enbart in i den egna serien, utan kan också serveras ihop med Ostindia eller Ostindia Floris för en ännu personligare mix.

Dessutom introducerar Rörstrand ett exklusivt sortiment för utvalda återförsäljare, som i år utgörs av en mindre mattallrik (24 cm) och en djup tallrik (20 cm) med form och mönster i originaldesign.

Att fira sommarens små ögonblick är att inte låta dem gå obemärkta förbi. Och det är då vi är som mest närvarande – i sommarens ritualer. Stunderna då inget är viktigare än just, precis nu.

källa/ foto: Rörstrand