Nordsjö: Inspireras av influensers nya palett

Nordsjö har med ett antal välkända influencers egna oemotståndliga favoritkulörer skapat en varm och vacker kulörpalett. I kulörkartan kan man se och läsa om nya ”Kubel Colour Collection” med 8 unika kulörer som Anna Kubel, välkänd stylist och influencer, skapat exklusivt för Nordsjö. Hela paletten består av 28 stilsäkra kulörer som passar i alla rum och väcker lusten att förnya sitt hem.

I kulörkartan presenterar stylisten och influencern Anna Kubel tillsammans med Nordsjö sin nya ”Kubel Colour Collection” som är en palett med hennes egna 8 favoritkulörer som hon målat sitt hem med. Bland alla de vackra kulörerna i paletten är det den rostrosa ”Kubel Rusty Rose” och den dämpade gulgröna kulören ”Kubel Spring Leaf” som ligger henne närmast om hjärtat. Anna berättar hur hon hittar inspiration till kulörer i sin omgivning, hur hon använder kulörer i sitt hem samt vad man ska tänka på för att få en röd tråd genom hemmets alla rum.

– För mig är kulörer avgörande för att göra ett hem välkomnande och mysigt. Jag älskar att komma hem till en känsla av lugn och jag vill att kulörerna jag använder ska spegla det humöret. Dämpade, jordnära och varma toner som tillsammans skapar en harmoni mellan de olika rummen, säger Anna Kubel, @annakubel.

källa/ foto: Nordsjö/ Anna Kubel