Montana: Sätt färg på hemmakontoret

Montana presenterar en serie möbler och tillbehör med en funktionell och färgsprakande design för hemmakontoret. Serien tillhör Montanas Selection-kategori. Produkterna är skapade för att fylla hemmakontoret med funktionalitet och uppiggande färger, oavsett tillgång på yta i hemmet.

”I över ett års tid har hemmakontor blivit en verklighet för många utav oss. Vissa har haft turen att kunna avsätta ett helt rum till hemmakontoret, medan andra har fått göra om köksbordet och soffan till platser att utföra kontorsarbete på. Vår lansering av funktionella kontorsmöbler för hemmet gör det enklare att ta oss an den nya verkligheten, med hemarbete oavsett plats i hemmet”, säger Joakim Lassen, vd för Montana.


De nya kontorsmöblerna och tillbehören för hemmet är certifierade med den danska inomhusklimatmärkningen och EU:s officiella miljömärke vilket gör produkterna till ett säkert val för dig, din omgivning och för miljön. Alla produkter finns i Montanas poetiska färgpalett med 40 nyanser skapade i nära samarbete med textil- och färgdesignern Margrethe Odgaard

källa/ foto: Montana