Med inspirationen från snäckornas vackra former, färger och material

Tunt, skirt och vackert, matt möter blankt, allt för att skapa en perfekt balans och harmoni. Frances från ByOn är en klassisk och modern serie med inspirationen från snäckornas vackra former, färger och material.

Tallrikar och skålar är en viktig faktor i hur maten smakar och upplevs. För efter kastrullernas magi tar det dukade bordet vid. En viktig komponent i den totala köksglädjen.

ByOn vill med Frances presentera en serie tallrikar och skålar som är både klassisk och modern. En serie som kan upplevas romantisk eller kaxig, beroende på sammanhanget den tar plats i. Ett porslin man kan duka med varje dag lika väl som när det är fest, och man ska inte vara rädd för att blanda det med befintligt porslin som finns hemma.

– Frances är en porslinsserie med oanade möjligheter, som passar överallt med vem och vad som helst. Seriens skålar står bokstavligt talat på egna ben, och går, precis som tallrikarna, utmärkt att blanda och komplettera med annat porslin, säger Beatrice Lindgren, inköp- och konceptansvarig på ByOn.

källa/ foto: ByOn