Maze: ”Flexibel förvaring och befintliga produkter i nya utföranden”

Det svenska designvarumärket Maze Interior fortsätter fokusera på tidlös design framför överproduktion. I linje med filosofin Slow Production lanseras nu en flexibel förvaringsmöbel och befintliga produkter presenteras i nya utföranden.

THE CUBE
The Cube är en kombinerad förvaringsmöbel, avlastning, bord och pall i ett. Möbeln förmedlar flexibilitet och passar bra som inredningsdetalj för hallen, sovrummet eller som extra sittplats vid matbordet.

MINNIE MAE WOOD
Sidobordet Minnie Mae formgavs redan 2008 av Louise Hederström, över 10 år senare kommer nu ett nytt utförande med en löstagbar bricka i massiv ask. Sidobordet kommer i två färgställningar: vit stomme med bricka i matt, vitlackad ask samt svart stomme med bricka i matt, mörkbetsad ask.

MITTEN SHELF S
Mitten Shelf S är något mindre och uppdaterad version av förvaringskorgen Mitten, en smart och praktisk förvaring som enkelt kan monteras på väggen. Mitten Shelf S kommer med praktiska krokar för att enkelt kunna placeras i hemmets alla rum, såväl i köket som sovrummet. Förvaringskorgen är designad av Olof Kolte och tillverkad av 100 % återvunnen metall.

källa/ foto: Maze