Ljud som matchar ditt hem – ”flera enheter för en mer kraftfull ljudupplevelse”

Med lanseringen av Defunc HOME på multiroom-marknaden ville det svenska audioföretaget Defunc erbjuda konsumenter och återförsäljare multiroom-högtalare som till fullo levererar på Defuncs ursprungliga designfilosofi – en kompromisslös kombination av DESIGN och FUNKTION till ett attraktivt pris. Som ett tillägg till det kraftfulla ljudet och de flexibla placeringslösningarna, lanserar Defunc nu en funktion för fullständig anpassning av fronterna, och gör ditt hemmaljudssystem till en del av din egna inredning, självklart med samma kraftfulla ljud.

– Att vara uppkopplad och ha tillgång till bra ljud till är förstås fortfarande en stor del av människors liv, men det är även hemmiljön, speciellt för oss skandinaver. Därför finns det inte längre någon anledning att köpa produkter som inte levererar på både design och funktion. Att upprätthålla ett attraktivt prisläge gör det också möjligt för konsumenten att på allvar utöka ljudupplevelsen i hemmiljön genom att lägga till flera enheter för en mer kraftfull ljudupplevelse och få den att matcha din heminredning”, säger Johan Wahlbäck, VD och grundare.

Kollektionen består sedan tidigare av två högtalarmodeller i storlekarna 20 och 30 cm och en mängd olika lösningar för flexibel placering och kan nu anpassas för att passa ditt hem helt och hållet. 

källa/ foto: Defunc HOME