Living Stories har öppnat webshop – ”allt från tvålar och gästhanddukar till nya mattor, kuddar och plädar

Örebroföretaget Living Stories har öppnat en webshop. – Där kan kunderna fortsätta att inspireras när vi nu inte kan ses lika enkelt, säger Wania Forsman, som är VD och grundare till Living Stories i Örebro.

– Det är mycket jobb att lägga upp allting digitalt, men kunderna lägger ordrar och verkar ha överseende med att allt inte är perfekt och att det ibland dröjer med leveranserna, det blir jag glad över. I webshopen kan du handla allt från veganska tvålar och gästhanddukar till nya mattor, kuddar och plädar. Mer produkter laddas upp hela tiden.

-Möblerna som vi gör själva blir svårare att lägga upp i shopen eftersom allt skräddarsys, men kunderna ska få en idé i alla fall, berättar Wania. 

Ni har valt att stänga igen butiken och i stället öppna ett showroom för kunderna? 

– Ja, jag kände inte att jag hann med butiken när jag alltid befann mig ute på kunduppdrag. Nu är det lättare när kunderna bokar tid med mig antingen i vårt showroom, som ligger på innergården till den tidigare adressen på Engelbrektsgatan 22, eller hemma hos kunden, berättar Wania. 

Du har även börjat med homestylinguppdrag? 

– Ja, när jag tog över butiken från tidigare ägare så lade jag homestylingen lite på hyllan, men nu har förutsättningarna öppnats upp och det har varit väldigt välkommet hos kunder och mäklare att vi kan erbjuda den tjänsten. Det blir en ytterligare dimension där vi arbetar tillsammans med fotografen och optimerar bostadens potential, säger Wania.

Dessutom är det roligt att få leka med kreativiteten tillsammans med fotografen, jag tror det syns i bilderna, tillägger hon. 

www.livingstories.se/shop