Låt barnrummets väggar berätta sagor om djur, natur och magiska platser

Boråstapeter och KappAhls livsstilskoncept Newbie fortsätter samarbeta och lanserar i februari en ny kollektion med tapeter. Den här gången har Boråstapeters traditionsrika hantverk tillsammans med Newbies estetiska uttryck mynnat ut i en sagolik kollektion med mjuka färger och 15 drömska mönster. Samtidigt firar Newbie 10-årsjubileum.

Newbie Wallpaper låter barnens väggar berätta sagor om djur, natur och magiska platser. Om resor och fantastiska äventyr. Om hur vi tar oss dit, med luftballong eller med vind i seglet ut på de sju haven. I fantasin finns inga gränser – Där kan vi resa vart vi vill, hur vi vill och vara vem vi vill. I fantasin finns det magiska som omsluter oss och vaggar oss till ro.

– Det har varit en härlig resa att få arbeta med alla dessa underbara mönster. Newbies milda färgskala och mönstervärld påminner mycket om Boråstapeters tidlösa designuttryck, som passar utmärkt i inredning, säger Sissa Sundling, Head of Design, Boråstapeter.

Kollektionen består av 32 tapeter som välkomnar omvärlden in i trygga rum och inspirerar till lek och sagoberättande likväl som till vilsam sömn och vacker miljö. Tapeterna är tillverkade i Boråstapeters egen fabrik i textilstaden Borås där hållbarhet står i fokus.

källa: Boråstapeter