Kranar med tidlös minimalism i nya färger


Tidlös minimalism möter starka färgval och förfinad design när Dornbracht presenterar årets nyheter för den populära armaturserien Meta.
Dornbracht fortsätter att utveckla den framgångsrika serien Meta och introducerar tre nya designvarianter: Meta, Meta Slim och Meta Pure. Meta förmedlar en stilren design och kan anpassas till varierande badinteriörer och miljöer. De nya designvarianterna, materialen och färgställningarna gör Meta till en tidlös klassiker som varar över generationer.

”Meta har ständigt utvecklats och förnyats sedan det första utkastet ritades på mitten av 90-talet samtidigt som grundformen bevarats. Detta har vi tagit med oss i den nya utformningen.“, säger Andreas Dornbracht, VD och styrelseledamot, Dornbracht.

Meta presenterar nya kulörer i tre olika färgkollektioner: Fashion, Architectural och Urban. Fashion består av uttrycksfulla och trendiga kulörer i form av gult, ljusrosa, mintgrönt och gråblått. Architecturalrepresenterar dova, klassiska färger som matt svart, ljusgrått samt mörkgrått och Urban består av matta ytbehandlingar som krom, matt platina och matt svart.