Hösten på Lagerhaus: ”mjuka material i lugna färger, stilfullt mixat med naturinslag”

”Home is where the heart is” må vara ett etablerat begrepp, men de senaste årens oväntade orörlighet har flyttat upp hemmet som fysisk plats högre på priolistan för de flesta nordbor. Vi värdesätter ett ombonat, inspirerande och avkopplande hem mer än någonsin, då vi spenderar majoriteten av vår tid hemma. Till hösten spenderar vi också mycket tid i skogen, med svampkorgen under armen, alltid redo för ett middagsfynd.

Lagerhaus Septemberkollektion bygger på mjuka material i lugna färger, stilfullt mixat med naturinslag i form av bambu och rotting. Färgskalan går i mörkblått, beige och rostfärgat, med små inslag av ljuslila och chockrosa som är årets trendiga accentfärger.

I mönster och former ser vi färgblock, vågformen och vackra illustrationer av teblad på textilier och accessoarer. Växter får ta plats för att ge liv åt hemmet, och vi placerar dem i olika höjder på piedestaler och blombord.

Ljus i alla färger och former är sätter både stämning och trendkänsla i hemmet. Twistade, räfflade, formgjutna och doftande blandat med klassiska stearinljus skapar vackra stilleben, gärna i en blandning av olika färger för att skapa ett intressant blickfång.

källa/ foto: Lagerhaus