Höj designkänslan i badrummet – rör inte kranen

Mora Armatur lanserar en beröringsfri kran i en svart kulör, som kommer att höja designkänslan i ditt badrum samtidigt som den slår ett slag för miljön. Med hjälp av en sensor som känner av när du för händerna under kranen så startar vattenflödet tills dess att du tar bort händerna igen. Detta gör det smidigt även för mindre barn att kunna tvätta händerna själva. Kranen är även enkel att spärra maxtemperaturen på, vilket minimerar risken för skållning.

Mora MMIX Tronic black är en beröringsfri hygienisk kran från Mora Armatur som ger dig både design och funktion i ett. Genom att planera, möblera och inkludera kranen i badrumsrenoveringen så kan du verkligen skapa något personligt och unikt av ditt badrum.

– Mora MMIX Tronic är verkligen en cool och snygg kran att titta på. Med den lyxiga beröringsfria funktionen skapar den inspiration till drömbadrummet de luxe. Skäm bort dig själv, för du har visionerna och vi har kranen som kan förverkliga dina drömmar av ett lyxigt badrum, säger Malou Carlsson som är varumärkes- och sortimentschef på Mora Armatur.

Kranen är behandlad på utsidan med PVD som gör ytan extremt tålig, hållbar och lätt att göra ren.

Med hjälp av en sensor som känner av när du för händerna under kranen så startar vattenflödet tills dess att du tar bort händerna igen. Detta gör det smidigt även för mindre barn att kunna tvätta händerna själva. Kranen är även enkel att spärra maxtemperaturen på, vilket minimerar risken för skållning.

källa/ foto: Mora Armatur