H&M Home öppnar på Vågen i vår

Under våren 2021 kommer H&M HOME att öppna en konceptbutik i ”Vågen Gallerian” i Örebro. Butiken är 620 kvadratmeter, fördelat på två plan. Kunderna kommer att möta en ny butiksinredning, ett utökat produktsortiment och ännu mer personlig service, skriver bolaget.

Konceptbutikerna presenterar det senaste från H&M HOME; nya produktkategorier som möbler och lampor och trender för hemmets olika rum. Sortimentet kommer att visas i genuina hemmiljöer; vardagsrum, sovrum, badrum, kök och barnrum. 


“Med våra konceptbutiker, tillsammans med ett utökat sortiment, tar vi nu nästa steg i vår utveckling som inredningsvarumärke. Vår kärnverksamhet handlar om modern design i flera olika stilar. Genom vårt nya koncept bygger vi en inspirerande inredningsdestination där vi kan visa våra kollektioner på ett nytt sätt, och framförallt komma närmare kunden genom vår utökade kundservice. Våra kunniga medarbetare i butiken kommer att möta kunderna med personlig service, styling-hjälp och hemleverans. Våra fysiska konceptbutiker kommer att vara ett komplement och en länk till vårt digitala erbjudande, säger Peter Klagsmark, VD för H&M HOME.

källa/ foto: H&M Home