Hemtrevlig känsla när Fia öppnar ny inredningsbutik

Mr Willow är en nyöppnad butik/showroom på Bredgatan vid Sveaparken. Butiken drivs av Fia Grossmann och tillsammans med floristen Caroline Eriksson kombinerar de blomster, inredning och möbler i den nyrenoverade stadsvillan från 20-talet.

-Vår vision är att skapa en oas och mötesplats för alla, vi vill skapa en känsla att när man kliver in genom dörren hos oss är det som att komma hem. Vår målsättning är att alla ska kunna finna något hos oss här på Mr Willow, säger Fia.

-Hit kommer man för att handla HAPPY WEEKEND-buketten till någon man tycker om i vårt blomsterrum som är fyllt med färska snittblommor varje vecka, här finns även möjligheten att plocka ihop din egen bukett eller så hjälper vår florist Caroline dig.

Förutom blomster så har vi några noga utvalda soffor att välja mellan och inredningsdetaljer som förhöjer hemmet. Vi samarbetar med många fina leverantörer så som Artwood, 101 Copenhagen, Bergs Potter, OiSoiOi bland annat.

-När vi inte har öppet arbetar vi med inredningsprojekt stora som små mot företag och privatpersoner.

Butikens öppettider är ons-fre 10-18. lör 10-15. Det är nu klart att den nyöppnade butiken är med som en av utställarna på bomässan Bostad 2019 den 9-10 november på Conventum.