Här får du hjälp att designa din drömgarderob

Sedan en tid tillbaka erbjuder Elfa alla i Malmö med omnejd hjälp med att planera, rita, mäta upp och montera måttanpassade förvaringar. Tjänsterna har på kort tid blivit mycket uppskattade och nu utökar de servicen till hela Sverige. 

”Allt fler använder sig av Elfas nya tjänst Elfa Planning Service Online. ”Våra konsumentbeteenden är i förändring. Boendeytan per person minskar samtidigt som antalet saker i hemmet ökar. Att verkligen planera optimalt och göra det mesta av den begränsade boendeytan är a och o”, säger Richard Gedda”, VD Elfa Lumi AB.

I tjänsten, som är helt gratis, erbjuder Elfas planeringsexperter personlig hjälp med att planera och måttanpassa förvaringar i sovrum, hall, förrådsutrymme och walk-in-closets. Allt sker online. Efter givna mått och personliga önskemål föreslår experterna möjliga förslag till lösningar.Den färdiga ritningen kan skickas eller tas med till önskad återförsäljare för att genomföra köpet, där kunden kan välja hemleverans eller att plocka varorna direkt i butiken. Antalet bokningar hos våra planeringsexperter ökar stadigt. Behovet att få hjälp med att planera och göra ritningar till måttanpassade förvaringar är stort, i synnerhet om skjutdörrar ingår. Många önskar även att vi kommer hem och mäter och att vi dessutom monterar förvaringen. Vi har därför även introducerat en mät- och monteringsservice”, tillägger Richard Gedda.

källa/ foto: Elfa/ Fredrik Bjelkerud