Här är de nya kulörerna från Jotun Lady – ”förnya atmosfären i hemmet”

När människor möts uppstår olika och unika stämningar baserat på personligheter, känslor och temperament. Detsamma kan man säga om kulörer och hur de kombineras. Nu lanserar Jotun LADY den nya, globala färgkartan, Together. Färgkartan presenterar tre unika paletter som alla skapar rum där det är extra härligt att vara tillsammans.

 – Kulörer påverkar oss mer än vad vi tror. De kan få oss att finna lugn och ro, de kan kick-starta kreativiteten och ge oss energi. Vi är fascinerade över kulörers påverkan och hur de kan forma vår vardag. Med hjälp av kulörer och dess kombinationer kan vi förnya atmosfären i hemmet – det utforskar vi i färgkartan TOGETHER, förklarar Lisbeth Larsen, global kulörchef på Jotun.

Den 10 september lanserades Jotun LADY med färgkartan Together. Färgkartan återspeglar våra behov att få leva sociala liv och vara tillsammans med de personer som betyder något för oss. När vi människor umgås skapas unika stämningar, som även kan upplevas när kulörer kombineras. Detta utforskas i färgkartan och skapar hem där det är extra härligt att vara tillsammans.

Färgkartan består av 28 kulörer varav tolv är helt nya, medan de resterande tonerna är återupptäckta skatter från Jotuns innehållsrika arkiv. Kulörerna presenteras i tre kulörpaletter, EMBRACE, PLAYFUL OCH CHERISH.

källa: Jotun