Flexibelt och multifunktion från IKEA – ”få ett vardagsliv som funkar”

”Ju mer tid vi tillbringar hemma, desto viktigare blir flexibilitet och multifunktion. Det betyder färre möbler men med mer funktion.

– Om du ofta flyttar runt saker för att få utrymme för yoga, arbeta hemifrån, en middag med många, eller färre gäster så är detta för dig. Möbler som är flexibla, kan omvandlas och är lätta att flytta omkring är nödvändigt för att få ett vardagsliv som funkar, säger Viveca Olsson, Product & Design leader på IKEA of Sweden.

Utformad för att passa, gjord för att flyttas

Eftersom RÅVAROR kollektion är designad med den enkelhet, funktion och flexibilitet som definierar skandinavisk design ger den dig frihet att bo varsomhelst, spontant möblera om, flytta när du vill.  

I RÅVAROR har alla produkter flera funktioner. En förvaringslåda på hjul är också ett soffbord. Matbordet är tillsammans med brickan ett skrivbord att stå upp vid.

– Enkla lösningar gör att vardagslivet blir enklare. En soffa som man kan sitta, sova, vila och umgås i är precis vad du behöver när ditt kök och vardagsrum är samma plats, säger Eva Lilja Löwenhielm, designer och designchef på IKEA of Sweden”.

källa/ foto: IKEA