Fiskars All Steel för ökad matglädje i köket

Fiskars serie All Steel är designad för aktiva, okomplicerade och glädjefyllda kök fyllda med färska råvaror, inspirerade rätter och nöjet av matlagning i vardagen. All Steel är framtagen för de som eftertänksamt väljer färska, hållbara ingredienser medvetna om att råvarorna ger näring till dem själva och kökets gäster. De strävar efter noll avfall och njuter av kreativ matlagning. En stor del av glädjen kommer från vetskapen om  att vi genom medvetna val i våra kök kan bidra till att skapa en hälsosam framtid för oss själva, våra familjer, våra samhällen och vår planet.

Fiskars designar för lång livslängd. Obelagda och keramiska stekpannor blir allt populärare för sin hållbarhet och den förstklassiga matlagningsupplevelsen, men också för den långa livslängden. Stekpannor i Fiskars serie All Steel kan dessutom få ny beläggning vid tecken på att beläggningen slitits bort. Produkterna kan användas vid höga temperaturer och är plast- och fluorfria.

Samtliga produkter i Fiskars serie All Steel är tillverkade av rostfritt stål, varav 90% återvunnet, och de är 100% återvinningsbara. Produkterna har en tidlös, elegant estetik och hållbarheten och den höga kvaliteten matchas med utmärkta funktioner, såsom optimal balans och skärprestanda.

källa/ foto: Fiskars