Fastighetsmäklaren Petter Hedström blev Årets rookie

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till ”Årets rookie” inom kedjan. 2018 års utmärkelse gick till Petter Hedström, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Örebro.

Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram en ny ung medarbetare i kedjan som utfört en extra ordinär insats under året. På ett stort evenemang på Artipelag i Stockholm fredagen den 25 januari fick Petter Hedström från Svensk Fastighetsförmedling i Örebro kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen som ”Årets rookie” 2018.

-Jag är väldigt stolt och glad för utmärkelsen. Det har varit ett otroligt första år, med mycket jobb och många fina kundrelationer. Utmärkelsen betyder mycket för mig, den är ett kvitto för mig att jag arbetar på rätt sätt. Enligt de rekommendationer jag fått från mina kunder har jag ett betyg på 4,9 både köpare och säljare. För mig är ekvationen enkel, en nöjd kund leder till fler kunder, min ambition är givetvis att fortsätta utöva mitt yrke och erbjuda våra mäklartjänster på samma höga nivå även framöver, säger Petter Hedström, fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling i Örebro.

Inför över 800 kollegor på Artipelag i Stockholm fick Petter Hedström från Svensk Fastighetsförmedling Örebro kliva upp på scenen och ta emot det fina priset.