Den röda tråden i Rustas nya tapeter är blå

Rusta fortsätter att erbjuda unikt utvalda tapeter och kulörer som passar hemmets alla rum. I slutet av januari släpps ytterligare tio nya FSC-märkta tapeter, där den röda tråden – är blått!

Rustas DIY-sortiment fortsätter att växa, och i vår lanseras flera nya tapeter där de blå nyanserna står ut lite extra. Bland nyheterna i kollektionen Scandinavia syns mönster som för tankarna till skärgården, som segelbåtar och fiskar från svenska vatten.

Nyheten Loka, som inspirerats av gammaldags blåvitt porslin, är en av flera tapeter med botaniska mönster. Även Bladranka ur kollektionen Boutique har ett stilrent bladmönster på mörkblå botten, ett tidlöst val för den som gillar den klassiska stilen.

Det blommiga mönstret på tapeten Kornettblomma spås bli en riktig favorit och kan med fördel kombineras med någon av de blå eller grå kulörerna från Rustas eget färgvarumärke Nyans. Bland Rustas helmatta färger i serien Full matt edition återfinns kulören Deep sea, en djupblå väggfärg som verkligen tar för sig och ger en helmatt yta.

Rustas tapeter tillverkas av Europas ledande tapetproducenter i non-woven av hög kvalitet. De limmas direkt på väggen och monteras kant i kant, vilket gör dem enkla att sätta upp.

Tapetnyheterna finns i varuhus från och med vecka 4 2020.

källa/ foto: Rusta