”Den perfekta fonden i stilmedvetna och tidlösa interiörer”

Skapa en exklusiv och sofistikerad känsla i ditt hem med vackert skimrande väggar. Kulörerna i kollektionen har förmågan att förändras med ljus och omgivning och lyfter inredningen i rummet. Engblad & Cos Mix Metallic Second Edition består av 37 eleganta tapeter som utgör den perfekta fonden i stilmedvetna och tidlösa interiörer.

De enfärgade, skimrande tapeterna skapar en kontinental känsla i rummet och de lena ytorna ger ett elegant uttryck, oavsett om du matchar med närliggande nyanser eller kombinerar kontrasterande kulörer. Alla tapeterna är tryckta med glänsande pärlemoreffekt som reflekterar ljuset och framhäver rummets övriga inredning.

– Mix Metallic Second Edition är en tidlös och aktuell tapetkollektion för den som vill klä väggarna med mjuk textur och ett lätt skimmer. Kollektionen har en vacker och väl sammansatt färgpalett som gör det enkelt att skapa en röd tråd i hemmets stil och uttryck. Skimret håller ihop och bär kulörerna som samspelar eller kontrasterar, säger Ingela Wingborg, Head of Design, Studio Engblad.

källa/ foto: Engblad & Co