DekoRum hjälper dig hitta stilen hemma

DekoRum i Örebro erbjuder tjänster inom homestaging, homestyling, butikskommunikation och inredning.  Företaget är idag kreativa samarbetspartners för mäklare, privatpersoner, byggare och företag. Ägare och grundare är Karolina Forsberg Larsson och Emelie Lindell. 

– Att tänka stilsäkert, funktionellt och personligt är vår utgångspunkt. Alla våra uppdrag är unika och vi skräddarsyr lösningar utifrån kundens önskemål, berättar Emelie.

DekoRum är en av utställarna på den kommande bomässan Bostad 2019 den 9-10 november på Conventum.

DekoRums styrka är att lyfta fram den rätta känslan, med vision om att hitta och ta fram det unika i varje projekt. I bagaget har ägarna en kvalificerad yrkesutbildning inom inredning, entreprenörskap och försäljning samt flera års erfarenhet som butikskommunikatörer. Struktur och beslutsfattande i kombination med visuell känsla för färg, form och miljöer bidrar till ett kreativt arbete i en snabb process. 

– Vi drivs av att alltid göra kunden mer än nöjd och vårt mål är att ständigt höja resultatet på de arbeten vi utför, säger Karolina. Att se möjligheter och uppmärksamma specifika behov är en stor del av våra uppdrag och vi anpassar alltid inredning efter målgruppen. 

I dagsläget har företaget flera bollar i luften. Huvudverksamheten består av homestyling, men uppdrag mot privatpersoner och företag är projekt som sträcker sig över längre tid och är ett kontinuerligt inslag. Nu sätter företaget upp nya mål och visioner för att matcha efterfrågan.

– Vi finns i Örebro med omnejd men åtar oss gärna uppdrag i andra städer och utomlands. Inget uppdrag är för stort eller för litet, säger entreprenörerna och ser fram emot ännu ett utvecklande år.

foto: Photo by Sheron