Dags att måla om huset? – här är sommarens kulörer från Demidekk

Nu presenterar Demidekk säsongens kulörer för målning utomhus. ”I den här färgkartan har vi samlat trygga, vackra kulörer för huset från våra kulörexperter. Alla kulörer presenteras med rekommenderade färgkombinationer till hela huset – till grundmur, terrass, fönster, dörr och detaljer. En vacker enhetlig färgpalett tillsammans med högkvalitativa produkter ger ett vackert hus som håller länge”, skriver de i ett pressmeddelande.

”Vi lägger alltmer fokus på att skapa en enhetlig färgpalett även utomhus. Husets fasad ska harmoniera med kulören på fönster, dörrar, detaljer, grundmur, terrass och uteplats. Därför presenteras alla våra utomhuskulörer med rekommenderade färgkombinationer för hela huset.

Oavsett om du har tänkt dig en neutral färgpalett eller önskar dig ett hus med en färgstarkare framtoning, så kommer den här färgkartan hjälpa dig att hitta vackra färgkombinationer som varar länge”.

– Skapa en personlig och enhetlig färgpalett även utomhus. Det lönar sig i längden, säger Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk Kulörchef hos Jotun.

källa/ foto: Jotun/ Demidekk