Cervera lanserar Vintage – ”e-handel med högkvalitativa objekt”

I en tid av kortsiktiga perspektiv och slit och släng tror Cervera starkare än någonsin på att alltid välja med kvalitet och hållbarhet i fokus. Nu befäster Sveriges ledande aktör inom kök och heminredning kärleken till hantverk och design med det nya affärsområdet Cervera Vintage.

I det nya affärsområdet Cervera Vintage förenas människans strävan efter att vara del av ett hållbart ekonomiskt kretslopp med en längtan efter gediget hantverk och skönhet. Kunder över hela Sverige erbjuds nu möjligheten att köpa och sälja högkvalitativa vintageobjekt med sin hemvist i kök och matplats genom Cerveras e-handel.

– Det är en otroligt spännande utmaning att starta upp denna verksamhet som känns helt rätt i tiden. Cervera Vintage erbjuder en värld av tidlösa epoker, klassiska stilikoner, kärlek till färg och form och i sin kontext jämte Cerveras ordinarie sortiment, ett nyskapande uttryck som tilltalar dagens medvetna konsumenter, säger Emma Ohlson, verksamhetschef för Cervera Vintage och tidigare verksamhetschef för Stockholms Auktionsverk Fine Art.

Kunder som är intresserade av att sälja objekt till Cervera Vintage värderar sina produkter via Cerveras hemsida. När värderingen är gjord lämnas produkten in i valfri Cerverabutik över hela landet och kunden får betalt direkt vid inlämningen. Initialt sker försäljningen online samt i Cerveras flaggskeppsbutik på Sveavägen i Stockholm.

källa/ foto: Cervera