Bygg fritidshuset med totalentreprenad – ”fast pris och en tydlig tidsplan”

I VärsåsVillans utbud finns ett 30-tal fritidshus som är framtagna för att passa olika typer av miljöer och familjer med olika smak, intressen och behov.

– Fritidshusen är indelade i kategorierna Kust, Fjäll, Skog och Sjö och finns dessutom i flera stilar, berättar Fredrik Arvidson som är försäljningschef på Götenehus där VärsåsVillan ingår som eget varumärke för fritidshus.

”Vilken husmodell du än väljer, så har du stora förändringsmöjligheter och VärsåsVillan lyssnar och är flexibla när det gäller planlösningar och utseende”, skriver företaget i en information.

”Nu lanserar VärsåsVillan möjligheten att köpa fritidshus med totalentreprenad, vilket har många fördelar. Du skriver till exempel bara ett enda kontrakt, får ett fast pris och en tydlig tidsplan – sedan sköter VärsåsVillan resten. En egen projektledare håller i alla kontakter med entreprenörer och hantverkare och du får ett tydligt pris på eventuella tillval och ändringar innan du bestämmer dig. Lokalt förankrade säljare hjälper dig på vägen även om huset byggs på annan ort. Ytterligare en fördel är att bankerna många gånger är mer villiga att låna ut pengar till fritidshus som byggs med totalentreprenad eftersom de då får en tydlig totalbild av projektets kostnader och omfattning”.

källa/ foto: Värsåsvillan