Boråstapeter: Tegel och trädmönster i ny kollektion

Boråstapeter lanserar den trivsamma och tidlösa tapetkollektionen Everyday Moments med tapeter för hela familjen och hemmets alla rum. Kollektionen bjuder på en rik variation av kulörer och ytor – tapeter där inte bara mönster utan också material sätter sin prägel på rummet.

Everyday Moments är skapad med kärlek till naturen och hantverket, men också till vardagen och livet som pågår här och nu. Kollektionen erbjuder tapeter för hemmets alla rum och här finns allt från mjuka, textila mönsterbilder som rutor och tweedmönster till sirliga blomsterslingor, träpaneler och ruffa tegelväggar med mycket patina.

Tapeterna har en skön materialkänsla som ger väggen och hela rummet extra karaktär. Färgskalan sträcker sig från mörkt till ljust med tyngdpunkt på naturliga kulörer i dova nyanser, som om färgerna fått blekna och åldras lite.

– Inspirationen till Everyday Moments kommer från både naturen och staden. Jag ville komma åt materialkänslan i väl använt tegel, rustik textil men också det enkla vackra som man hittar i naturen bara man låter blicken vila, säger Sissa Sundling, Head of Design, Boråstapeter.

källa/ foto: Boråstapeter