Boråstapeter lanserar egen podd – start 21 maj

Lagom till vårvärmen lanserar Boråstapeter en inspirerande podcast om inredning och tapeter. Lyssnarna kommer få höra samtal med intressanta profiler inom design- och inredningsvärlden. Programledare för podcasten är Karin Boo Wiklander, till vardags PR & Content Manager på Boråstapeter.

Det första avsnittet kommer handla om hur man inreder det perfekta hemmakontoret. Ett högaktuellt ämne i tider som dessa då fler än någonsin arbetar hemifrån. Gäst i första avsnittet är Anna Starrén, stylist och florist, som jobbat med ett flertal stora och intressanta inrednings-projekt. Ett nytt avsnitt kommer sedan publiceras varannan torsdag fram till sommaren. Syftet med podden är att inspirera alla där hemma som har ett stort inredningsintresse och vill få tips och råd kring deras egna hemmaprojekt.

– Det känns så roligt att äntligen få sätta igång med Boråstapeters podcast. Vi hoppas att många vill lyssna och dela med sig av deras egna inredningsprojekt under vår hashtag #tapetpodden. Vi har så mycket intressant att berätta som marknadsledande tapetvarumärke med både designstudio och tillverkning i Borås, säger Karin Boo Wiklander, PR & Content Manager, på Boråstapeter.

Tapetpodden lanseras 21 maj och kommer till en början sändas varannan torsdag fram till sommaren sen hoppas vi på en säsong två till hösten. Podcasten publiceras på Spotify, iTunes eller där poddar finns.

källa/ arkivfoto: Boråstapeter