Boktips: Mindful Home av Charlotte Hagelin – ”lyfter heminredning till en ny nivå”

Boken Mindful Home – Fyll ditt hem och liv med ny energi av Charlotte Hagelin är en aktiv guide som lyfter heminredning till en ny nivå. Den ger den inredningsintresserade såväl nya kunskaper som handfasta tips att frigöra gamla energier och skapa sitt drömhem.

Charlotte Hagelins tidiga passion för inredning och feng shui har drivit visionen om att en dag kunna inspirera fler människor att medvetet skapa positiva förändringar i hemmet. I sin debutbok med titeln ”Mindful Home – Fyll ditt hem och liv med ny energi” vill Charlotte medvetandegöra för läsaren vilka energier som finns i vårt hem och hur vi med hjälp av handfasta tips kan skapa ett hem som inte bara är fint på ytan. I den utförliga guiden presenteras tio gyllene regler som läsaren direkt kan använda för att skapa sitt drömhem och även ger möjlighet att reflektera kring vad ökad livskvalitet skulle innebära.

– Mitt intresse för hem och inredning började tidigt. I tonåren började jag märka av hur jag kunde få energin i rummet att skifta på ett mer medvetet sätt. Under åren har jag haft förmånen att praktiskt få pröva mina egna teorier väldigt många gånger. Jag har sammanlagt bott i 24 egna hem och 36 hem totalt, om man räknar med kortare andrahandsboenden, säger Charlotte Hagelin.

källa/foto: Trendgruppen PR