200 nya badrumsnyheter från Habo – ”monteras och installeras enkelt”

Habo Gruppen utökar sitt segment inom badrumsdetaljer och lanserar i höst drygt 200 nya produkter för badrummet och introducerar fyra helt nya produktkategorier; duschar, duschkorgar, toalettsitsar och handdukstorkar.

Att renovera ett badrum kan ibland kännas svårt och överväldigande. Många moment kräver fackkunskaper och besluten behöver noggrant tänkas igenom. Samtidigt har intresset för badrumsinredning och badrummets status i hemmet ökat de senaste åren. Habo Gruppen erbjuder ett sortiment som i första hand monteras och installeras enkelt, utan hjälp av hantverkare, så att man med små förändringar kan förvandla sitt badrum. 

”Med våra badrumsdetaljer vänder vi oss till de som lägger sista handen vid sina nyrenoverade badrum, och lika mycket till de som behåller det badrum man redan har, men vill ge det ny energi och fina detaljer. Vi vill bidra till det praktiska och njutbara badrummet med produkter som skapar en känsla av helhet och sätter pricken över i”, säger Marie Jonsson, produktchef på Habo Gruppen.

Habo Gruppen är sedan många år en stor aktör inom badrumsbeslag och erbjuder design, kvalitet och bredd i sitt sortiment. Nu tar man ytterligare steg inom badrumsdetaljer och utökar sortimentet med fyra nya produktkategorier för badrummet, vilket gör att man kan erbjuda ett ännu större och mer sammanhängande sortiment. 

Precis som tidigare består det av produkter som med en liten insats kan uppdatera ett befintligt badrum eller sätta sista touchen på ett nytt. De produktkategorier som tillkommer är duschar, duschkorgar, toalettsitsar och handdukstorkar. Det befintliga sortimentet som består av duschdraperistänger och badrumsdetaljer utökas även det. 

”Vi ser stora möjligheter att kunna erbjuda kunder ett uppdaterat och spännande utbud tack vare den nya satsningen”, fortsätter Marie Jonsson, produktchef på Habo Gruppen.

källa/ foto: Habo