Veterankraft med på Bostad 2021 – chans att vinna fyra timmars trädgårdsjobb

Veterankraft är ett prisbelönt rikstäckande bemanningsföretag som hyr ut ”veteraner” till företag och förenklar privatpersoners vardag genom att erbjuda tjänster som trädgårdsarbete, trädbeskärning, snöskottning, städning och mindre hantverksjobb.

-Besök vår monter D5 på Bostad 2021 på Conventum i Örebro och ta del av mässerbjudandet där du som köper tio timmar får 15 procents rabatt. I vår monter tävlar vi ut ett presentkort på fyra timmars trädgårdsarbete eller städning, säger ena Rockström på Veterankraft i Örebro.

-Vår bemanning till företag passar väldigt bra när kunden inte behöver hyra in någon på heltid. Det kan vara 2 till 3 dagar per vecka eller lite då och då när det kör ihop sig. Fördelen är att kunden får samma veteran från gång till gång och får då en kortare startsträcka, berättar Lena och avslutar.

-Till våra privatkunder erbjuder vi abonnemang på trädgårdsarbete, gräsklippning, snöskottning, städning och nu även trädbeskärning. Det går också bra att anlita oss för enstaka uppdrag.

foto: Veterankraft