Vackra badrum från Geberit – lanserar fem kompletta badrumsserier

Nu lanserar badrumsexperten Geberit fem kompletta badrumsserier. Det blir därmed för första gången någonsin möjligt att använda ett och samma varumärke för toaletter, tvättställ och badrumsmöbler.

Gemensamt för serierna är att de har samma formspråk, har en funktionell design och är lätta att rengöra.

– Några av de viktigaste interiörvalen görs i badrummet och måste hålla i minst ett decennium. Att göra fel där kan vara både tidskrävande och dyrt att fixa. Att skapa ett vackert och samtidigt hållbart badrum har precis blivit mycket lättare, säger Magnus Bergsten, produktchef, Geberit Sverige.

Även om kollektionerna talar samma formspråk har de en varierande stil som gör varje serie unik. Priserna varierar och bidrar till den stora valmöjligheten att skapa en perfekt badrumskombination för sitt hem, utan att behöva kompromissa med kvalitet, funktion eller design.

Serierna som lanseras är Geberit Citterio, Geberit Xeno2, Geberit Smyle, Geberit VariForm och Geberit Acanto. Viktiga egenskaper som är genomgående i alla serier är:

  • Samtliga toaletter saknar spolkant.
  • Toalettsitsar tas enkelt bort, vilket underlättar städningen.
  • Flexibel och smart förvaring i möblerna som harmoniskt matchar badrumskeramiken.
  • Magnetvägg med förvaring i form av flyttbara hyllor.
  • Lättstädade lösningar för maximal renlighet.

Kort information om samtliga serier:

Geberit Citterio
En lyxig serie designad av den välrenommerade arkitekten Antonio Citterio. Njut av den omisskännliga italienska stilen i vackert trä, glasfronter och iögonfallande keramik med organiska former.

Geberit Xeno2
En minimalistisk design där skarpa linjer i möblerna möter de mjukare, rundare och inre formerna i keramiken.

Geberit VariForm
Less is more är essensen i denna serie som varken har onödiga handtag eller bräddavlopp. Välj mellan fyra olika geometriska former för handfaten: cirkel, ellips, oval eller rektangulär. Skåpen har en modulär design som kan sättas ihop efter behov.

Geberit Acanto
Det här är serien för familjen som vill ha dold förvaring. Acanto erbjuder förvaringsutrymme i höga smala skåp, i lådor på väggen och bakom spegeln. Kommer i fyra färger.

Geberit Smyle
Den perfekta matchningen om du letar efter en klassisk men ändå distinkt badrumsdesign. Välj mellan öppna eller stängda skåp i fyra olika färger och en mängd material.

källa/ arkivbild: Geberit