Tips på hur du får ordning i garderoben

Det har aldrig varit enklare att skapa en drömgarderob. Elfa Décor har massor av snygga produkter, smarta funktioner och tillbehör, som gör garderoben både praktisk och snygg. Vi har också samlat värdefulla tips, som hjälper dig planera en garderob som maximerar ditt utrymme och som ger dig bra överblick och en ljus, luftig känsla.

”Häng så mycket av kläderna som möjligt, gärna i dubbla rader. Förderlarna är att du får plats med mycket, får bra överblick och tillgänglighet, samt att kläderna inte blir lika skrynkliga. Häng hela vägen in i hörnen för att utnyttja ytan på bästa sätt”.

”Favoritkoftan, bästa byxorna eller annat du använder regelbundet kan hängas på krokar i, eller på sidan av förvaringen”.

”Jeans förvarar du bäst vikta eller rullade, andra byxor hängande, t.ex. på en utdragbar byxhängare. Då blir byxorna mindre skrynkliga och det blir enklare att hitta rätt. Du slipper också galgar som tar mycket plats och kan t.ex. få plats för en skohylla undertill”.

”Ett tips för att hålla garderoben fri från platstjuvar: lägg undan kläder du sällan använder och se om du saknar dem efter ett halvår. Om inte kanske det är dags att ta farväl”.

källa/ foto: Elfa