Snart öppnar Granngården i Marieberg – ”större utemarknad för trädgårdsprodukter”

Den 16 december är det premiär för Granngårdens nya butik i Marieberg. – Vi har under många år drivit en framgångsrik butik på Aspholmen i Örebro, berättar Olof Fransson vd på Granngården. Men nu går flyttlasset till Mariebergs handelsområde.

– Med den nya butiken stärker Granngården sin närvaro i Örebro samtidigt som vi nu kan erbjuda våra kunder ett mycket större utbud ur vårt sortiment. Den nya butiken kommer innehålla en större butiksyta vilket möjliggör ett bättre utbud inom våra sortimentsområden såsom husdjur, lantdjur, häst & ryttare, hus & hem samt en ny större utemarknad för trädgårdsprodukter, säger Olof Fransson.

– Jag är väldigt glad att få möjligheten att öppna en helt ny butik för våra kunder i Örebro med omnejd säger Victoria Näsman butikschef för Granngården i Örebro.

-I den nya butiken kommer vi få mycket bättre förutsättningar att visa hela vårt sortiment på ett betydligt bättre och mer överskådligt sätt. Dessutom är det väldigt inspirerande att även få kunna erbjuda Husdjurshjälpen till våra kunder. Jag tillsammans med min personal hälsar alla gamla som nya kunder varmt välkomna till vår nya butik, avslutar Victoria.

källa/ foto: Granngården/ Elias Gustavsson