Snart kan du få hjälp att montera IKEAs möbler – då lanseras tjänsten i Örebro

För att underlätta vardagen för de kunder som inte själva vill montera sina nyinköpta möbler ingår nu IKEA ett samarbete med företaget Hemfixare. Genom det rikstäckande nätverket av hantverkare, så kallade Fixare, kommer IKEA kunna erbjuda möbelmontering på flexibla tider till kunder över hela landet.

Innan sommaren kommer tjänsten finnas tillgänglig i alla IKEA-varuhus i Sverige och på sikt även via ikea.se. På varuhuset i Örebro finns tjänsten tillgänglig från och med den 6 april.

– Tjänster som gör det enklare för våra kunder att handla hos oss och skapa ett bättre liv hemma är en viktig del av vårt erbjudande. Samarbetet med Hemfixare gör oss både snabbare och mer tillgängliga. Möjligheten att få hjälp under kvällar och helger har varit mycket uppskattad och ligger i linje med vår vilja att öka tillgängligheten och bekvämligheten för våra kunder, säger Henrik Birkfeldt, Service Experience Leader, på IKEA Sverige.

Montering genom Hemfixare har testats på utvalda varuhus under det gångna året och servicen finns redan tillgänglig på varuhusen i Stockholm, Sundsvall och KalmarBorlänge och Linköping.

– Det känns otroligt roligt att vi snart kan erbjuda våra tjänster till alla IKEAs kunder. Genom vår tjänst bidrar vi till ökad sysselsättning, mångfald på arbetsmarknaden och dessutom hjälper vi till att frigöra tid i människors vardag. Jag tror att kunder som testat vår montering aldrig mer kommer vilja skruva själva, säger Olof Mattiasson, VD och grundare av Hemfixare.

källa/ foto: IKEA