Smegs design ger en ny fläkt i köket

Smeg presenterar Hobd, den nya induktionshällen med integrerad, kraftfull köksfläkt som revolutionerar utrymmet och ditt sätt att laga mat.

Designen av den nya hällen Hobd är minimalism i dess renaste form. En unik teknisk lösning som döljer en liten, men oerhört värdefull hemlighet: i mitten av induktionshällen i keramiskt glas – med fyra matlagningszoner och nio intensitetsnivåer – finns en kraftfull, integrerad köksfläkt som omedelbart leder bort oset. Den här perfekta kombinationen mellan spishäll (hob på engelska) och fläktkåpa (hood) resulterar i Hobd – både ett produktnamn och ett nyord.

Det eleganta och funktionella gjutjärnsgallret som täcker fläktsystemet skapar en yta som är till synes helt sömlös: grytor kan flyttas över hällen utan att stöta emot något hinder och du kan ge utlopp för din matlagningspassion i full frihet. Det keramiska glaset som valts för Hobd är extremt tåligt och hållbart och ligger an perfekt mot underlaget. Tack vare skjutreglage krävs det blott en enkel vidröring för att välja effektnivå och ange temperaturen, medan ditt val markeras med exklusiv och elegant LED-belysning i vitt.

källa/ foto: Smeg Hobd